enplatsisolen.nu

School’s out…

… for Summer! Matteböckerna inlämnade, utflykter och bal avklarade för Abbe och Sigge. Båda våra ungdomar har kämpat hårt detta skolåret och det ser ut som det har betalat av sig. Vi är väldigt stolta föräldrar som nästan gråter en skvätt – enär vi tuggar i oss våra gamla hattar (för andra året i rad). Nu stundar åter lata dagar för familjen. Sigrid åker till Nordamerika nu i eftermiddag och vi andra hoppas hon kommer få en fantastisk resa! Vi stannar kvar på ”the rock” ett tag till. Det blir bad, grillning och ”gullpluttebesök”. Sen skall vi såklart kolla på Isle of MTV inne i Floriana. Undertecknad skall se PJ i Arras i slutet av månaden, skall bli kul! Sen skall vi skära baguetter ett tag och njuta av ett avkopplande, rofyllt och lantligt Sos där det blir ett kärt återseende av glada vänner.

Kram,
/Matte

 

Kategorier: Malta

« Söndagslunch

4 Kommentarer

  1. 6 dagar kvar.

  2. Hallå???? Dags att uppdatera här kanske??? 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Copyright © 2018 enplatsisolen.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑